Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME >Traktatie printables

 Traktatie zelf maken? Maak gebruik van onze printables!

Wil jij zelf je traktaties maken en ben je op zoek naar originele ideeën? Dan ben je bij Slingerlandwinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan printables voor traktaties beschikbaar, waarmee je gemakkelijk zelf de leukste traktaties maakt. Of je kind nu gaat trakteren op school, de buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf of thuis, met onze print-bestanden zorg je gegarandeerd voor blije gezichtjes.

Onze printables voor traktaties

Onze printables voor traktaties zijn geschikt voor allerlei soorten traktaties. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere leuke snoeptraktatie, chips traktatie of drink traktatie, enzovoort. In ons assortiment hebben wij meer dan 150 verschillende thema's beschikbaar. En mocht jouw thema er toch niet bij staan, dan kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk voor je ontwerpen.

Hoe maak je zelf een traktatie met onze printables?

Het maken van een traktatie met onze printables is heel eenvoudig. Je bestelt eerst de gewenste thema traktatie uit ons assortiment. Vervolgens print je het bestand uit op wat steviger papier en knip, vouw en plak je de traktatie in elkaar. Zo maak je bijvoorbeeld zelf een leuke verjaardags traktatie in de vorm van een snoepzak, tasje, doosje, chips wikkel, enz. Je ontvangt bij ons altijd een stap-voor-stap instructie en handige tips voor het maken van de traktatie.

** Eerst eindresultaten van klanten zien? klik HIER **

Pringles wikkel traktatie printables (zelf printen)
Printable print-bestand maak zelf je traktatie Pringles chips wikkel


Wil jij zelf deze chips traktatie maken en Pringles wikkels printen en eenvoudig om de 8,5 cm hoge busjes (40 gr) plakken? Dan ontwerpen we die graag voor je met naam en leeftijd en een leuk (bekend) thema. Deze leveren we dan aan als print-bestand zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. Dus maak zelf je traktatie! Wij hebben heel veel thema's in het assortiment, kijk hier maar eens.

MEER INFORMATIE


Chips wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie chips wikkel

Ben je op zoek naar een printables voor een chips traktatie die heel gemakkelijk zelf te maken is en toch een heel leuk persoonlijk tintje heeft? Wij maken deze chips wikkel printables in allerlei (bekende) thema's, die we leveren als digitaal print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je het zo vaak uit kunt printen als je wilt. Ze passen om de uitdeelzakjes chips of popcorn.

MEER INFORMATIE

Traktatie chipszakje printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie chips wikkel zakje


Wij ontwerpen deze printables voor een traktatie chipszakje met allerlei thema's en ze worden geleverd als print-bestand (gepersonaliseerd met naam en leeftijd). Je kunt ze zo vaak uitprinten als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je chips traktatie maken. Je kunt er een uitdeelzakje chips (40gr) in stoppen of verpakte snoepjes of iets anders.

MEER INFORMATIE

Puntzak traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie puntzak snoepzak frietzak

Deze puntzakken zijn nieuw in het assortiment van Slingerland. Dit is een multifunctionele traktatie, want je kunt hier van alles in stoppen. En niet te vergeten, erg gemakkelijk te maken. De puntzak wordt geleverd als print-bestand zodat je het zo vaak kunt printen als je wilt.
Ze zijn in diverse thema's leverbaar, net zoals de andere traktatie printables.

MEER INFORMATIE

Snoepzak label traktatie printables (zelf printen)

 

Printable print-bestand maak zelf je traktatie snoepzak label etiket

Ga jij zelf snoepzakjes maken of ga je een leuk bedankje maken voor de bezoekers van je bruiloft, babyshower of jubileum?
Wij zorgen voor een mooi print-bestand van een snoepzak label! Het label wordt voor traktaties altijd geleverd met naam en leeftijd. Voor andere gelegenheden kan de tekst aangepast worden.
Zakjes leveren wij niet, maar we zorgen wel dat het formaat van het label past op jouw zakjes die jij al hebt of aan wilt gaan schaffen. Maatwerk dus!

MEER INFORMATIE

Waterfles etiket printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie waterfles wikkel etiket


Waterflesjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ook voor dit soort maatwerk wikkels kun je bij Slingerlandwinkel terecht voor een print-bestand. De standaard maat van de wikkel is 22 x 6 cm, maar dat kan op verzoek aangepast worden. Niet alle flesjes drinken hebben namelijk dezelfde omvang. Bij ons geen probleem, wij maken ze op maat.

MEER INFORMATIE

Drinkpakjes wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie drink pakjes wikkel etiket

 

Pakjes drinken trakteren met een leuke thema wikkel eromheen is toch wel heel erg leuk. Heel eenvoudig zelf te maken met de leuke printables die wij leveren en die je dan zelf kunt printen. Deze traktatie is voor alle leeftijden te gebruiken, van de peuter speelzaal tot aan tieners. Van Roosvicee tot Taksi.

MEER INFORMATIE

Caprisun wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie Caprisun wikkel etiket


Caprisun wikkels zijn een nieuw item bij Slingerlandwinkel. Het betreft hier een wikkel die je van bovenaf over het Caprisun zakje schuift. Je kunt het rietje op het drinkzakje laten zitten, maar je kunt het rietje ook op de wikkel plakken. We kunnen deze wikkel in allerlei thema's maken.

MEER INFORMATIE

Frietbakje printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie doosje open frietbakjeDeze printables voor een doosje wat erg lijkt op het Mc Donalds frietbakje worden voor je ontworpen met een leuk (bekend) thema en ze worden geleverd als digitaal print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je ze zo vaak uit kunt printen als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je traktatie maken. Ze lijken op de McDonald's frietbakjes. Je kunt er van alles in stoppen om te trakteren.

MEER INFORMATIE

Popcorn bakje laag printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie popcorn bakje laag

Wij ontwerpen deze printables voor popcorn-bakjes met allerlei bekende thema's en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak uitprinten als je wilt. Hiermee maak je dan zelf je traktatie. Het in elkaar zetten kan iedereen. Laat je fantasie de vrije loop, want hier kan natuurlijk van alles in getrakteerd worden.

MEER INFORMATIE

Popcorn bakje hoog printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie popcorn bakje hoog

Wij ontwerpen deze printable popcorn-bakjes met naam en leeftijd met allerlei (bekende) thema's en het wordt geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Je eigen DIY traktatie. Het in elkaar zetten kan iedereen. Hier past echt van alles in, het hoeft niet perse popcorn te zijn.

MEER INFORMATIE


Traktatie tasje driehoek printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie tasje driehoek

Het printable tasje wat wij voor je ontwerpen met keuze uit allerlei (bekende) thema's, wordt geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. Maak zelf je gepersonaliseerde traktatie. We hebben momenteel een aantal leuke thema's in ons assortiment.

MEER INFORMATIE


Traktatie zakje printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie zakje tasje

Het printable zakje wat wij voor je ontwerpen, wordt geleverd als digitaal print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. DIY traktatie, met je eigen naam. Wij hebben diverse thema's in ons assortiment. Je kunt ze vullen met van allerlei lekkers, wees creatief!

MEER INFORMATIE

Traktatie koffertje printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie koffertje zakje

Deze printable voor een snoepzakje doet je gelijk denken aan een koffertje en is erg leuk om als traktatie te maken. Het vergt iets meer handigheid om dit te maken. Als je goed overweg kan met een hobby mesje dan kom je een heel eind, echter is het met een schaar ook te doen. Het in elkaar zetten is zeer eenvoudig.

MEER INFORMATIE


Pop out doosje traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie doosje kubus

Dit is een multifunctioneel kubus doosje. Je kunt er van alles instoppen en de doosjes zijn niet alleen te gebruiken als traktatie doosje, maar ook als bedankje bij een bruiloft of babyshower. Het doosje wordt geleverd als print-bestand dat je zelf zo vaak uit kunt printen als je wilt. Het doosje wordt altijd voorzien van naam en leeftijd of een andere (niet universele) tekst.

MEER INFORMATIE

      
Taartpunt-doosje traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie taartpunt doosje taart

Wel eens een taart gemaakt van printable taartpunt traktaties doosjes? Moet je echt eens een keer doen. Met twaalf doosjes maak je de taart compleet en mochten er meer doosjes nodig zijn dan zet je deze als etage op de taart. Wij leveren een digitaal print-bestand wat je zo vaak uit kunt printen als je wilt en hiermee maak je dan je eigen traktatie taart. Je kunt er van alles in stoppen. We hebben er een paar verrassend leuke thema's tussen zitten.

MEER INFORMATIE


Knijpfruit traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie knijpfruit wikkel


Knijpfruit, een leuke (gezonde) traktatie voor op het kinderdagverblijf, 
peuterspeelzaal of kleuterschool. Wij ontwerpen graag een gepersonaliseerde wikkel voor je met een leuk thema. Het print-bestand wordt altijd voorzien van een naam en leeftijd en je kunt het zelf uitprinten zo vaak als je nodig hebt. Er zijn al veel thema's leverbaar. Met een kleine aanpassing kun je ze gebruiken voor knijpfruit met alle soorten doppen.

MEER INFORMATIE


Bellenblaas traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie bellenblaas wikkel etiket

Voor de kleintjes onder ons, die bellenblazen zo enorm leuk vinden, ontwerpen we ook printable bellenblaas wikkels. Deze kun je eventueel dun plastificeren (bijvoorbeeld met boekenfolie) als je graag wilt dat ze mooi blijven tijdens het bellen blazen. Het print-bestand wat je ontvangt kun je zo vaak uitprinten als je wilt en hier zelf een bellenblaas label mee maken.

MEER INFORMATIE


Rijstwafel wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie rijstwafel wikkel

Deze traktatie is echt erg leuk voor peuters en ook voor kleuters. Je hoeft er niet perse een rijstwafel in te doen, het kan ook een andere koek zijn. Leuk om uit te delen op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of in de kleuterklas. Leverbaar in diverse thema's.

 

MEER INFORMATIE


Rozijntjes traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie rozijntjes doosje wikkel

Voor de kleine dreumesjes, die rozijntjes vaak wel lekker vinden, ontwerpen we ook print bestanden voor rozijnen doosjes. Leuk om uit te delen op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Lekker creatief freubelen voor de verjaardag van je kindje. Succes verzekerd!

MEER INFORMATIE

Tipi tent traktatie printables (zelf printen)


Deze tipi tent traktatie printables zijn nieuw bij Slingerlandwinkel. Leuk zijn ze hè. Je kunt er van alles instoppen. 

MEER INFORMATIE

Trakteren op school

Op de meeste kinderdagverblijven en basisscholen mogen kinderen trakteren als ze jarig zijn. Vaak is dit een zelf gemaakte traktatie met snoep of fruit. De traktatie kan ook een zakje chips bevatten of een pakje koekjes of een cup cake. Weet je echt niet wat je je kind moet laten trakteren, maar je wilt het wel zelf knutselen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen vinden het heel leuk als hun traktatie gemaakt is met een bepaald thema. Dat kan een bekend thema zijn, maar hoeft natuurlijk niet. Welke optie je ook kiest, wij ontwerpen de printable voor je. Knutselen met je kind is erg leuk en daar leveren wij graag een bijdrage aan. Wij hebben traktatie printables voor jongens en voor meisjes in de webwinkel staan. Zoek je een thema wat nog niet in de webshop staat, vul dan hier het formulier in. De kans is groot dat we het voor je kunnen ontwerpen. De traktaties zijn erg in trek, dus bestel op tijd!

Traktaties voor andere gelegenheden

Ook voor een andere gelegenheid dan een verjaardag kun je een traktatie laten maken. Denk hierbij aan een babyshower, een gender reveal party, als er een broertje of een zusje geboren is, een trouwerij, enzovoort. In principe is overal wel een mouw aan te passen en met onze creativiteit komen we zeker tot een leuk ontwerp.

Trakteren op je werk

Ook op werk is het leuk om te trakteren. Op je eerste of laatste werkdag of je verjaardag. Als je een werk jubileum viert. Ga je met pensioen bijvoorbeeld, ook dan is het leuk om je collega's een lekkernij voor te schotelen. Onze traktatie-ontwerpen die je hierboven ziet zijn gericht op kinderen, maar kunnen natuurlijk ook met een passend thema gemaakt worden zodat jij ze aan volwassenen kunt trakteren. Kwestie van een beetje creatief denken.


< HOME

E-mailen
Info
Instagram