Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Veel gestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN:

- Ik heb geen bevestiging ontvangen

Helaas gebeurt het nog wel eens dat de bevestiging in de spam map beland. We hebben je bestelling dan wel ontvangen. Je mag altijd even contact opnemen om dit te verifiëren.

- Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Alle bestelling moeten voldaan worden via iDEAL of Bancontact (voor België)

- Geven jullie ook korting?

Bij aankoop van meerdere printables hebben wij een kortingsaktie
Op de 2e printable 10% korting
Op de 3e printable 20% korting
Op de 4e printable 30% korting
Op de 5e printable 40% Korting
De korting wordt automatisch in de winkelwagen verwerkt.

- Waarom betaal ik meer voor een nieuw thema ontwerp?

Een nieuw thema ontwerp maken neemt (veel) meer tijd in beslag dan een reguliere bestelling. Hier betaal je dus extra voor. Op maandag maken wij geen nieuwe ontwerpen.

- Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra we je bestelling ontvangen hebben krijg je op werkdagen tijdens onze openingtijden binnen 24 uur (of eerder als je uiterlijke leverdatum daarom vraagt) via e-mail de bestanden aangeleverd inclusief een duidelijke handleiding.

- Mag ik ook kiezen voor een andere tekst op het print bestand?

Dat mag, maar algemene teksten zoals bijvoorbeeld 'Happy Birthday', 'Hoera', '10 jaar' zijn niet toegestaan. Dit om te voorkomen dat het printbestand meerdere keren gebruikt kan worden of aan anderen doorgegeven kan worden. Alle bestanden die we leveren mogen ook niet gebruikt worden voor commercieel gebruik.

- Leveren jullie ook in het weekend?

Nee, wij leveren niet in het weekend.

- Kan ik mijn printables ook door jullie laten printen?

Nee, deze service bieden we niet aan. Mocht je zelf niet de mogelijkheid hebben om te printen kun je de printables ook laten printen bij een printshop.

- Algemene handleiding voor het maken van de traktaties

Print de print-bestanden op A4 papier. In de handleiding die je erbij krijgt staat vermeld welke dikte het beste werkt. De onderdelen kun je uitknippen of uitsnijden met een hobbymesje. Bij de printables waar je een deel uit het handvat moet halen is een hobbymesje vaak handiger. Als er delen gevouwen moeten worden is het handig als je met een puntig (niet te scherp) voorwerp over de vouwlijn gaat. Doe dit langs een liniaal. Vouw dan alle onderdelen die gevouwen moeten worden voordat je de traktatie in elkaar zet. Er zijn diverse mogelijkheden om te lijmen, namelijk hobbylijm, dubbelzijdig hobbytape of een lijmroller (tip: de Pritt lijmroller)

- Printerinstelling

Print je PDF-bestand vanaf een computer met de printerinstelling op ‘ware grootte’ of bij de percentage optie op stand 100% (bij de instellingen van je printer kun je ook kiezen voor ‘passend’, doe dit niet want dan wordt de print te klein). Iedere printer is weer anders, maar de twee aangegeven keuzes moeten er zijn.

- Kan ik bij jullie ook andere printables laten ontwerpen?

Dat is zeker mogelijk. We hebben heel wat jaren ontwerp ervaring en daar hebben we al veel klanten blij mee kunnen maken. Neem contact op en dan kunnen we het één en ander vrijblijvend bespreken. Op maandag maken wij geen nieuwe ontwerpen.

- Wat zijn de voordelen van zelfgemaakte traktaties?

Het levert je een behoorlijk voordeel op in vergelijking met kant en klare traktaties. Je hebt niets te maken met bezorg stress. Je hebt veel meer eer van een zelfgemaakte traktatie. Een persoonlijk tintje aan een traktatie is altijd erg leuk. Lees ook onze blog over dit onderwerp.


< HOME

E-mailen
Info
Instagram