Zelf printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

01/04/2023

Traktatie ideeën om zelf te ‘knutselen’

Er zijn zoveel leuke en creatieve manieren om traktaties te maken! Hieronder heb ik een paar knutselideeën op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als inspiratie voor je volgende feestje:

Maak zelfgemaakte koekjes in de vorm van een leuke tekening of figuur. Dit is een leuke manier om de traktatie een persoonlijk tintje te geven.

Maak fruitpinnen in de vorm van een figuur. Dit is een gezonde traktatie die ook nog eens leuk is om te maken.

Maak een leuke traktatie met marshmallows. Gebruik bijvoorbeeld een stokje, wat chocolade en wat sprinkles om marshmallows te maken die lijken op een snoepje op een stokje.

marshmallow-pops.jpg

Maak zelfgemaakte chocoladeletters. Dit is een leuke manier om een persoonlijke boodschap mee te geven aan je traktatie.

Maak gekleurde popcorn. Dit is een leuke traktatie die makkelijk te maken is en die altijd in de smaak valt.

Ik hoop dat deze knutselideeën je geholpen hebben en dat je nu vol inspiratie zit om aan de slag te gaan met het maken van leuke traktaties!

Lian - 14:57:08 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Ideeën voor een babyshower

Een babyshower is een leuke en unieke manier om de aanstaande ouders te verwelkomen en te vieren. Het is een mooie gelegenheid om te genieten van lekker eten, gezelligheid en cadeaus voor het pasgeboren kind. Als je op zoek bent naar ideeën voor een babyshower, dan heb ik hier een aantal suggesties:

Een thema-babyshower: Kies een leuk thema voor de babyshower, zoals bijvoorbeeld een bepaald land, tijdperk of populaire kinderboeken. Dit geeft de babyshower een unieke twist en biedt inspiratie voor de decoratie, het eten en de activiteiten.

Spelletjes: Babyshower-spelletjes zijn een leuke manier om iedereen te laten lachen en om nieuwe dingen te leren over de aanstaande ouders. Zoek op internet naar leuke spelletjes die je kunt doen, zoals bijvoorbeeld “Twister met babyvoeding” of “Geraden van de babyfoto’s”.

Cadeaus: Een babyshower is ook een mooie gelegenheid om de aanstaande ouders cadeaus te geven voor het pasgeboren kind. Zoek naar leuke en nuttige cadeaus, zoals bijvoorbeeld luiers, kleding, babyvoeding of speelgoed.

Eten en drinken: Zorg voor lekker eten en drinken tijdens de babyshower. Dit kan variëren van hapjes en snacks tot een uitgebreide maaltijd. Probeer rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen van de aanwezigen.

Puntzak babyshower copy.jpg

Decoratie: Maak de babyshower extra speciaal door de ruimte te versieren met ballonnen, slingers en andere leuke decoraties. Kies kleuren die passen bij het thema of die de aanstaande ouders leuk vinden.

Ik hoop dat deze ideeën je helpen bij het organiseren van een geweldige babyshower!

Lian - 14:15:15 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Pringles eten of trakteren op een andere manier

Pringles zijn een populaire snack die bekend staat om hun unieke vorm en smaken. Ze zijn gemaakt van aardappelmeel en olie en worden geprocessed tot een dunne, krullende chip. Hoewel ze vaak als een snack op zichzelf worden gegeten, zijn Pringles ook een leuke manier om andere traktaties te maken. Hier zijn een paar ideeën voor Pringles traktaties:

Pringles s’mores: Dit is een leuke twist op de klassieke s’more. Neem een Pringles chip en leg er een stukje chocolade en een marshmallow op. Zet de chip onder de grill of in de oven tot de chocolade en marshmallow gesmolten zijn. Heerlijk als tussendoortje of voor een filmavond.

Dipped Chocolade Pringles: Lekker als je lekkernijen gaat eten die je door een chocoladefontijn gaat halen. Dit kun je ook met Pringles doen.

Dipped Pringles Chocolate.jpg

Pringles pizza: Neem een Pringles chip en leg er wat gekruide gehaktmix, geraspte kaas en wat gesneden groenten op. Zet de chip onder de grill of in de oven tot de kaas gesmolten is. Dit is een leuke en snelle manier om een mini-pizza te maken.

Pringles taco’s: Neem een Pringles chip en beleg het met gekruid gehakt, geraspte kaas, sla, tomaat en een beetje zure room. Dit is een leuke manier om taco’s te maken zonder het gedoe van het maken van taco-schil.

Pringles dipsausjes: Maak een lekker dipsausje, zoals guacamole of ranchdressing, en serveer het met Pringles chips als dipper. Dit is een leuke manier om een snackplank te maken.

Pringles taart: Maak een grote taartvorm van Pringles chips door ze aan elkaar te plakken met een laagje roomkaas of pindakaas. Beleg de taartvorm vervolgens met fruit, chocoladesaus of wat je maar lekker vindt. Dit is een leuke manier om een speciale gelegenheid te vieren.

Er zijn tal van manieren om Pringles te gebruiken als traktatie. Probeer een van de bovenstaande ideeën uit of kom met je eigen creaties. Pringles zijn een leuke en smakelijke manier om een feestje op te leuken.

Lian - 12:17:51 @ algemeen | Een opmerking toevoegen


E-mailen
Instagram