Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

De printables worden na ontvangst van je betaling binnen 24 uur gemaild (of eerder als je uiterlijke leverdatum daarom vraagt). Wij werken op werkdagen van 8:30 tot 15:00 u (op woensdag van 8:30 to 12:00 u). 

Nieuwe ontwerpen worden niet op maandag gemaakt i.v.m. drukte.

Mocht het zijn dat er door ons een fout is gemaakt in het bestand dan horen we dat graag en zullen we dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

Om onze ontwerpen te beschermen tegen ontrechtmatig gebruik worden de print-bestanden alleen geleverd met naam en leeftijd of een tekst die niet herhaaldelijk gebruikt kan worden erop

De print-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van ons webwinkeladres of QR code. Ze mogen ook op geen enkele wijze worden doorverkocht.

Bij aankoop van een print-bestand voor vlaggenlijnen/traktaties zijn wij niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen. Wij leveren de printables altijd met een duidelijke handleiding erbij. Alle print bestanden zijn getest op resolutie en formaat alvorens ze in de webwinkel geplaatst zijn. 

We behandelen je gegevens vertrouwelijk en stellen deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden.  


< HOME

E-mailen
Info
Instagram