Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Wie ben ik


WIE BEN IK


Hallo, ik ben Lian, de creatieve geest achter Slingerlandwinkel.nl!

Ik heb zelf twee, inmiddels volwassen, dochters. Ook voor mij was het altijd weer een uitdaging als één van de twee jarig was. Wat gaan we trakteren? Net zoals de kinderfeestjes vond ik het altijd wel leuk om zelf iets te bedenken/maken. Je hebt daar zoveel meer eer van dan iets kant en klaars te kopen. Natuurlijk heeft niet iedereen daar zomaar tijd voor of mis je de creativiteit en dan is het fijn als het ontwerp al voor je gemaakt wordt.

Mijn passie is het ontwerpen van gepersonaliseerde traktaties, vlaggenlijnen en andere printables. Met 16 jaar ervaring in het ontwerpen van tekst- en naamslingers, heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgebouwd. Wij streven altijd naar klanttevredenheid en zorgen ervoor dat onze ontwerpen voldoen aan jouw wensen, zelfs op maat gemaakt.

In onze webwinkel vind je een breed scala aan thema's en we voegen regelmatig nieuwe ontwerpen toe. Van verjaardagsfeestjes tot bruiloften, we bieden unieke en gepersonaliseerde printables die jouw evenement echt bijzonder maken. Of je nu op zoek bent naar traktaties, vlaggenlijnen of tekst printables, we zorgen voor een perfecte afwerking.

Naast mijn werk in de webwinkel, ben ik in mijn vrije tijd ook actief als digitaal illustrator. Met mijn iPad Pro en Apple Pencil creëer ik prachtige illustraties en dessins. Je kunt een kijkje nemen op mijn Instagram en Facebookpagina om een glimp op te vangen van mijn ontwerpen.

Bij Slingerlandwinkel.nl ben je verzekerd van unieke en gepersonaliseerde producten die met liefde zijn ontworpen. Maak je feest compleet met onze creaties en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Bezoek onze webwinkel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om jouw evenement onvergetelijk te maken!


< TERUG
E-mailen
Info
Instagram