Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Wees er zeker van dat wat je besteld ook echt de keuze van je kind is. We hebben begrip voor de wispelturigheid van een kind, maar er kan niet meer gewisseld worden van thema nadat je van ons de factuur met het voorbeeld ontvangen hebt. Er staat van ieder product een voorbeeld in de webwinkel waarvan alleen de naam en leeftijd wordt veranderd. 

Wil je wel van thema wisselen dan valt dat onder een nieuwe bestelling en dien je twee keer het verschuldigde bedrag te voldoen omdat we alle benodigde werkzaamheden opnieuw moeten doen.

Met het plaatsen van je bestelling geef je ons opdracht om voor jou aan het werk te gaan. Annuleren van je bestelling is dus niet mogelijk. Je hebt dan dus ook een betaalverplichting.

De betaling dient altijd binnen 2 werkdagen voldaan te zijn, liefst z.s.m.

De printables worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag gemaild. Dit zal altijd z.s.m. gebeuren (op werkdagen tussem 8:30 en 16:00 u) en we houden altijd rekening met de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Mocht het zijn dat er door ons een fout is gemaakt in het bestand dan horen we dat graag en zullen we dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

Om onze ontwerpen te beschermen tegen ontrechtmatig gebruik worden de print-bestanden alleen geleverd met naam en leeftijd of een tekst die niet herhaaldelijk gebruikt kan worden erop

De print-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van ons webwinkeladres. Ze mogen ook op geen enkele wijze worden doorverkocht.

Bij aankoop van een print-bestand voor vlaggenlijnen/traktaties zijn wij niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen. Wij leveren de printables altijd met een duidelijke handleiding erbij. Alle print bestanden zijn getest op resolutie en formaat alvorens ze in de webwinkel geplaatst zijn. 

We behandelen je gegevens vertrouwelijk en stellen deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden.  


< TERUG

E-mailen
Info
Instagram