Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Levering van printables
Na ontvangst van je betaling worden de printables binnen 24 uur per e-mail verzonden (of eerder als je uiterlijke leverdatum dat vereist). Onze werktijden zijn op werkdagen van 8:30 tot 15:00 uur, met uitzondering van woensdag, wanneer we van 8:30 tot 12:00 uur werken.
Nieuwe ontwerpen
Nieuwe ontwerpen die niet in onze webwinkel staan, worden niet op maandag vervaardigd wegens de drukte van reguliere bestellingen.

Correcties
Als er een fout is gemaakt in het bestand, horen we dit graag zodat we het snel kunnen rechtzetten. Houd er rekening mee dat kleuren op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid; dit wordt niet beschouwd als een fabricagefout.

Bescherming van ontwerpen
Om onze ontwerpen te beschermen tegen onrechtmatig gebruik, worden de printbestanden alleen geleverd met een naam, leeftijd of een tekst die niet herhaaldelijk gebruikt kan worden.

Gebruik en verkoop van onze printbestanden
De printbestanden zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van ons webwinkeladres of een QR-code. Ze mogen op geen enkele wijze worden doorverkocht. Het is tevens niet toegestaan om onze productafbeeldingen voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Afdrukkwaliteit
Bij de aankoop van een printbestand voor vlaggenlijnen of traktaties zijn wij niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit, aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen.

Handleiding en testen
De printables worden altijd geleverd met een duidelijke handleiding. Alle printbestanden zijn getest op resolutie en formaat voordat ze in de webwinkel worden geplaatst.

Gegevensbescherming
We behandelen je gegevens vertrouwelijk en stellen deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden.< HOME

E-mailen
Info
Instagram