Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Veel gestelde vragen


VEEL GESTELDE VRAGEN:

- Hoe kan ik een printable traktatie of vlaggenlijn bestellen?

Onder iedere thema uitvoering van alle traktaties en vlaggenlijnen staat een bestelknop. Als je hierop klikt kom je in een nieuw venster bij het bestelformulier (zo heb je altijd de mogelijkheid om nog even terug te kijken in de webwinkel wat de juiste benaming van je keuze is zonder de ingevulde informatie te verliezen). Op dit bestelformulier vul je alle benodigde gegevens in en vervolgens klik je op 'versturen'. Hierna ontvang je vrijwel direct een bevestiging van je bestelling in je email met een overzicht van wat je hebt ingevuld op het bestelformulier. Als je de bevestiging niet in je inbox ziet dan staat hij waarschijnlijk in je spam map. Een traktatie bestellen gaat bij ons via een bestelformulier omdat op die manier wij alle gegevens hebben die we nodig hebben om je traktatie bestelling goed af te kunnen werken.

- Kan ik korting krijgen?

Jazeker, als je namelijk meerdere printables besteld voor hetzelfde kind krijg je de volgende oplopende kortingen;

  • op de 2e printable 10% korting
  • op de 3e printable 20% korting
  • op de 4e printable 30% korting
  • op de 5e printable 40% korting, enz. 

Voorwaarden; Op alle printables komt dezelfde naam/leeftijd en de printables moeten op hetzelfde moment besteld zijn. De printables hoeven niet van hetzelfde thema te zijn. De korting geldt niet op nieuwe ontwerpen.

- Ik heb geen bevestiging ontvangen

Helaas gebeurt het bij Microsoft e-mailadressen (hotmail, live, msn, outlook, enz) nog wel eens dat de bevestiging niet aankomt, ook niet in je spam map. We hebben je bestelling dan wel ontvangen. Je mag altijd even contact opnemen om dit te verifiëren.

- Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op werkdagen tussen 8:30 u en 15:30 u worden de bestelling verwerkt en ontvang je meestal binnen 48 uur (afhankelijk van de ingevulde uiterlijke leverdatum) een factuur met een voorbeeld van de traktatie/vlaggenlijn. In deze email staat de betaallink.

- Waarom betaal ik meer voor een nieuw thema ontwerp?

Een nieuw thema ontwerp maken neemt veel meer tijd in beslag dan een reguliere bestelling. Hier betaal je dus extra voor.

- Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je de factuur hebt ontvangen staan de bestanden al klaar voor verzending. Zodra we je betaling ontvangen hebben krijg je via email de bestanden aangeleverd inclusief een duidelijke handleiding.

- Mag ik ook kiezen voor een andere tekst op het print bestand?

Dat mag, maar algemene teksten zoals bijvoorbeeld 'Happy Birthday', 'Hoera', '10 jaar' zijn niet toegestaan. Dit om te voorkomen dat het printbestand meerdere keren gebruikt kan worden of aan anderen doorgegeven kan worden. Alle bestanden die we leveren mogen ook niet gebruikt worden voor commercieel gebruik.

- Leveren jullie ook in het weekend?

Als we in de gelegenheid zijn om je bestelling in het weekend te verwerken doen we dit graag, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Lees HIER de voorwaarden.

- Kan ik mijn printables ook door jullie laten printen?

Nee, deze service bieden we niet aan. Mocht je zelf niet de mogelijkheid hebben om te printen kun je de printables ook laten printen bij een printshop e.d.

- Algemene handleiding voor het maken van de traktaties

Print de print-bestanden op A4 papier. In de handleiding die je erbij krijgt staat vermeld welke dikte het beste werkt. De onderdelen kun je uitknippen of uitsnijden met een hobbymesje. Bij de tasjes, waar je een deel uit het handvat moet halen is een hobbymesje vaak handiger. Als er delen gevouwen moeten worden is het handig als je met een puntig (niet te scherp) voorwerp over de vouwlijn gaat. Doe dit langs een liniaal. Vouw dan alle onderdelen die gevouwen moeten worden voordat je de traktatie in elkaar zet. Er zijn diverse mogelijkheden om te lijmen, namelijk hobbylijm, dubbelzijdig hobbytape of een lijmroller (tip: de Pritt lijmroller)

- Printerinstelling

Print je PDF-bestand vanaf een computer met de printerinstelling op ‘ware grootte’ of bij de percentage optie op stand 100% (bij de instellingen van je printer kun je ook kiezen voor ‘passend’, doe dit niet want dan wordt de print te klein). Iedere printer is weer anders, maar de twee aangegeven keuzes moeten er zijn.

- Kan ik bij jullie ook andere printables laten ontwerpen?

Dat is zeker mogelijk. We hebben heel wat jaren ontwerp ervaring en daar hebben we al veel klanten blij mee kunnen maken. Neem contact op en dan kunnen we het één en ander vrijblijvend bespreken.

- Wat zijn de voordelen van zelfgemaakte traktaties?

Het levert je een behoorlijk voordeel op in vergelijking met kant en klare traktaties. Je hebt niets te maken met bezorg stress. Je hebt veel meer eer van een zelfgemaakte traktatie. Een persoonlijk tintje aan een traktatie is altijd erg leuk. Lees ook onze blog over dit onderwerp.


< HOME

E-mailen
Info
Instagram