Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Chips traktatie printables

Chips trakteren doe je met de printables van Slingerlandwinkel

Chips trakteren is nog steeds favoriet bij veel kinderen. Wij hebben drie verschillende chips traktatie wikkels in ons assortiment en leveren deze in allerlei leuke bekende en onbekende thema's. De pringles en chips wikkels zijn allebei heel eenvoudig te maken, daar hoef je echt geen enorme creatieveling voor te zijn. Voor de chips zakjes heb je iets meer handigheid nodig, maar ook dat is goed te doen. Dus wil je kind chips trakteren dan ben je bij Slingerlandwinkel aan het juiste adres.

Pringles wikkel chips traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie Pringles chips wikkel

Maak zelf je traktatie door jouw Pringles labels eenvoudig om de 8,5 cm hoge busjes (40 gr) bevestigen. We ontwerpen graag een gepersonaliseerde printable voor jou met naam, leeftijd en een leuk (bekend) thema. Het print-bestand leveren we digitaal aan, zodat je het zo vaak kunt uitprinten als je wilt. Dus ga aan de slag en maak zelf je chips traktatie! We hebben een breed scala aan diverse thema's in ons assortiment.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Chips wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie chips wikkel

Bij ons vind je de perfecte traktatie die niet alleen super gemakkelijk zelf te maken is, maar ook een uniek en persoonlijk tintje heeft! We bieden chips wikkels aan in diverse (bekende) thema's, die we als printable printbestand aan je leveren, gepersonaliseerd met naam en leeftijd erop. Zo kun je het printbestand keer op keer uitprinten, en ze passen precies om de uitdeel-chips en popcorn zakjes. Maak jouw traktatie extra speciaal en bestel vandaag nog!

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie chipszakje printables (zelf printen)

Maak zelf je chips zakje traktatie printbestand printable

Wij ontwerpen deze printable chips zakjes met allerlei (bekende) thema's en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je ze zo vaak uit kunt printen als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je traktatie maken. Je kunt er een uitdeelzakje chips (maximaal 40gr) in stoppen of een andere traktatie.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN<TERUG

E-mailen
Info
Instagram