Zelf printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

HOME > Chips traktatie printables

Chips trakteren doe je met de printables van Slingerlandwinkel

Chips trakteren is nog steeds favoriet bij veel kinderen. Wij hebben drie verschillende chips traktatie wikkels in ons assortiment en leveren deze in allerlei leuke bekende en onbekende thema's. De pringles en chips wikkels zijn allebei heel eenvoudig te maken, daar hoef je echt geen enorme creatieveling voor te zijn. Voor de chips zakjes heb je iets meer handigheid nodig, maar ook dat is goed te doen. Dus wil je kind chips trakteren dan ben je bij Slingerlandwinkel aan het juiste adres.

Pringles wikkel chips traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie Pringles chips wikkel

Wil jij zelf de traktatie maken en Pringles labels printen en eenvoudig om de 8,5 cm hoge busjes (40 gr) doen? Dan ontwerpen wij zo'n printable graag voor je met naam en leeftijd en een leuk (bekend) thema. Deze leveren we dan aan als digitaal print-bestand zodat je het zo vaak uit kunt printen als je wilt. Dus maak zelf je chips traktatie! We hebben diverse thema's in het assortiment.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Chips wikkel traktatie printables (zelf printen)

Printable print-bestand maak zelf je traktatie chips wikkel

Ben je op zoek naar een traktatie die heel gemakkelijk zelf te maken is en toch een heel leuk persoonlijk tintje heeft? Wij maken deze chips wikkels in allerlei (bekende) thema's, die we aan je leveren als printable printbestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je het zo vaak uit kunt printen als je wilt. Ze passen om de uitdeel-chips zakjes.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Chips traktatie zakje printables (zelf printen)

Maak zelf je chips zakje traktatie printbestand printable

Wij ontwerpen deze printable chips zakjes met allerlei (bekende) thema's en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je ze zo vaak uit kunt printen als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je traktatie maken. Je kunt er een uitdeelzakje chips (maximaal 40gr) in stoppen of een andere traktatie.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN<TERUG

E-mailen
Instagram