ALTIJD IETS TE VIEREN ...

WIE BEN IK

Hallo, ik ben Lian.

Hartelijk welkom in mijn webwinkel ‘Slingerland Tekstslingers’. De slingershop waarmee ik, in ruim 15 jaar en met veel plezier, al heel veel klanten blij heb mogen maken met leuke en vooral unieke slingers, tekstslingers, naamslingers, letterslingers, geboorteslingers, verjaardagsslingers, feestslingers, vlaggenlijnen, interieurslingers, traktaties om zelf te maken, en andere feestartikelen met naam.

Bijna al de producten zijn door mij (Lian) uitgedacht met veel aandacht voor 'het unieke', de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en levensduur.

Dat veel mensen tevreden zijn is wel duidelijk als je de score van de klantenbeoordelingen bekijkt. Hier ben ik super trots op.

Een slinger of feestartikel samenstellen is een feestje op zich, neem daar dus even de tijd voor en geniet alvast van de voorpret.

De producten kun je op twee manieren bestellen:

Maatwerk via een bestelformulier (je hebt namelijk invloed op hoe het er precies uit moet komen te zien dus vul zoveel mogelijk gegevens in zodat het voorbeeld op de offerte zo goed mogelijk aansluit op je wensen)

Kant & klaar slingers via het webwinkel systeem

Je bestelling is altijd vrijblijvend. Je ontvangt eerst een offerte met voorbeeld per e-mail. Het betreft in veel gevallen iets unieks wat naar jouw wens gemaakt zal gaan worden, vertel dus gerust wat je wensen zijn. Een bestelling is pas officieel als je akkoord gaat met de offerte.

Ik heb niets op voorraad liggen. Er wordt pas geproduceerd als je betaling ontvangen is. Ook moeten ik altijd even de planning checken om te zien of ik kan voldoen aan de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Slingerland Tekstslingers is een kleinschalig bedrijf en levert alleen aan particuliere klanten.

Voor advies, vragen over je bestelling/offerteaanvraag of andere vragen sta ik altijd voor je klaar, maar ook voor persoonlijke wensen op het gebied van versiering.

De keuze is reuze

Leestekens geen probleem 


Volg ons op Instagram


E-mailen
Instagram