Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 


WIE BEN IK


Hallo, ik ben Lian.

Hartelijk welkom in mijn webwinkel. 

Ontwerpen is echt mijn ding en sinds een tijdje lever ik gepersonaliseerde traktaties en vlaggenlijnen printables. Er staan al heel veel thema's in de webwinkel, maar die worden met regelmaat uitgebreid. Ik krijg ook regelmatig ontwerp aanvragen en iedere keer is de klant tevreden over het ontwerp.

Hiervoor heb ik 16 jaar gepersonaliseerde tekst- en naamslingers gemaakt die ik ook allemaal zelf ontworpen heb. Nieuwe producten bedenken is wel echt mijn ding.

Verder ben ik parttime werkzaam als creatief begeleider bij Dagbesteding Kunstatelier Beidehand en ondersteunend thuiszorger bij Saar aan Huis.

In mijn vrije tijd ontwerp ik graag digitaal en maak met regelmaat illustraties en dessins. Hiervoor gebruik ik mijn iPad pro met Apple pencil en de programma's Procreate en Affinity Designer. Mocht je willen zien wat ik zoal ontwerp neem dan een kijkje op mijn Instagram , Facebookpagina of mijn website.

E-mailen
Instagram