ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Tekst/naam vlaggenlijn geplastificeerd


Stevig gelamineerde vlaggetjes van 9 x 15 cm verkrijgbaar in 21 kleuren, waarmee je een tekst- of naamslinger samenstelt die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Heel duurzaam, hij gaat jaren mee. De vlaggetjes worden met splitpennetjes aan elkaar bevestigd en dit zorgt ervoor dat de vlaggenlijn demontabel is en aangepast kan worden met nieuwe letters/afbeeldingen.......MEER WETEN?

Portfolio


Tekst/naam vlaggenlijn vierkant papier


Van deze frisse vlaggetjes kun je een tekstslinger of naamslinger laten maken. De papieren vlaggetjes zijn 14 x 14 cm en enkelzijdig bedrukt. Mocht je een vlaggetje willen hebben die er nog niet bij staat, neem dan even contact op. We zullen dan zeker proberen aan je wens te voldoen......MEER WETEN?

Portfolio


Jute-print tekst/naam punt vlaggenlijn papier


Met deze vlaggenlijn kun je alle kanten op. De papieren vlaggetjes zijn 13 x 18 cm en enkelzijdig bedrukt met als achtergrond jute-print. Je kunt iedere tekst maken die je maar wilt. Mocht je een vlaggetje willen hebben die er nog niet bij staat, neem dan even contact op. We zullen dan zeker proberen aan je wens te voldoen........MEER WETEN?

Portfolio


Jute-print tekst/naam vaandel-vlaggenlijn papier


Deze vlaggenlijn is uitgedacht door Lian en we hebben er al veel varianten van mogen maken. De vlaggetjes zijn 13 cm breed en 18 cm hoog en worden van stevig papier en koord gemaakt. Zo'n slinger kun je dus meerdere jaren gebruiken......MEER WETEN?

PortfolioE-mailen
Instagram