ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Ik heb een leuk nieuw product ontwikkeld 

Sinds anderhalf jaar pas ik twee keer in de week op een geestelijk gehandicapt meisje met een verstandelijke beperking. Een aantal dingen die zij erg leuk vindt om te doen zijn houten puzzels oplossen en plaatjes en foto's kijken. Bepaalde personen, dingen, situaties, woorden, levensmiddelen en producten zijn voor haar heel herkenbaar en sommige kan ze ook benoemen. Nu heb ik voor haar een plaatjespuzzel ontwikkeld en ze vindt het erg leuk om daar mee bezig te zijn.

Als ze geen zin heeft om te puzzelen, dan kunnen we altijd nog samen de plaatjes en foto’s kijken.

Juist omdat het maatwerk is en ieder, verstandelijk/geestelijk beperkt kind/volwassene, zijn eigen voorkeuren heeft wat betreft de plaatjes en foto’s, past dit heel goed in waar ik voor sta. Iets unieks, persoonlijks en geplastificeerd natuurlijk.


INFORMATIE PLAATJES-PUZZEL

De puzzel wordt samengesteld met foto’s en afbeeldingen die de persoon, waarvoor hij gemaakt wordt, erg aanspreken. Deze foto’s en afbeeldingen kun je zelf aanleveren, maar ik kan er ook voor je naar op zoek gaan of eventueel zelfs ontwerpen. De afbeeldingen worden dan verbeterd (indien nodig) vierkant gemaakt en van een kader voorzien.

Alle afbeeldingen worden op stevig papier geprint en stevig gelamineerd. De hoekjes worden rond afgeknipt zodat men zich er niet aan kan bezeren. De puzzel kan met een vochtige doek afgenomen worden, maar als de puzzel echt nat wordt kan dit schade aanrichten.

De afbeeldingen zijn 10 x 10 cm. 

De puzzel bestaat uit sets. Één set bestaat uit een onderlegger met vier verschillende zwart/wit afbeeldingen en vier losse afbeeldingen in kleur die hetzelfde zijn als op de onderlegger.

De sets worden in een kartonnen doosje gedaan met daarop een korte tekst, bijvoorbeeld “PLAATJESPUZZEL MEES” zoals op het voorbeeld.

De setprijs is €6,95 en de minimale afname is drie sets. Dan heb je dus een puzzel met twaalf verschillende plaatjes. Op bovenstaande foto bestaat de puzzel uit zes sets dus 24 afbeeldingen.

Je kunt de puzzel in de toekomst ook nog uitbreiden.

Verzendkosten €6,75 (met track & Trace)

Mocht je verder nog vragen hebben neem dan even contact op. 


Na ontvangst van je aanvraag ontvang  je eerst een offerte. Pas na je akkoord is de bestelling officieel en ontvang je de factuur met betaalgegevens.

E-mailen
Instagram