ALTIJD IETS TE VIEREN ...

OVER ONS

Hartelijk welkom in de webwinkel van Slingerland Tekstslingers. De slingershop die, in ruim 15 jaar en met veel plezier al heel veel klanten blij heeft mogen maken met leuke en vooral unieke slingers, tekstslingers, naamslingers, letterslingers, geboorteslingers, verjaardagsslingers, feestslingers, vlaggenlijnen, interieurslingers, traktatie printables, en andere feestartikelen met naam.

Bijna al de producten zijn door mij (Lian) uitgedacht met veel aandacht voor 'het unieke', de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en levensduur.

Dat veel mensen tevreden zijn is wel duidelijk als je de score van de klantenbeoordelingen bekijkt. Hier ben ik super trots op.

Een slinger of feestartikel samenstellen is een feestje op zich, neem daar dus even de tijd voor en geniet alvast van de voorpret.

De producten kun je op twee manieren bestellen:

Maatwerk via een bestelformulier (je hebt namelijk invloed op hoe het er precies uit moet komen te zien)

Kant & klaar slingers via ons webwinkel systeem

Je bestelling is altijd vrijblijvend. Je ontvangt eerst een offerte met voorbeeld per e-mail. Het betreft in veel gevallen iets unieks wat naar jouw wens gemaakt zal gaan worden, vertel dus gerust wat je wensen zijn. Een bestelling is pas officieel als je akkoord gaat met de offerte.

Ik heb niets op voorraad liggen. Er wordt pas geproduceerd als je betaling ontvangen is. Ook moeten ik altijd even de planning checken om te zien of ik kan voldoen aan de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Slingerland is een kleinschalig bedrijf en levert alleen aan particuliere klanten.

Voor advies, vragen over je bestelling/offerteaanvraag of andere vragen sta ik altijd voor je klaar, maar ook voor persoonlijke wensen op het gebied van versiering.

De keuze is reuze

Leestekens geen probleem 


Volg ons op Instagram

Mijn Twitter-tijdlijn

Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers >>> VERHUISMELDING <<< I.v.m. een verhuizing van woon- en werkplek zijn wij van 2 december t/m 20 januari niet in s… t.co/ANEvFONsRI Reageer Retweet Favoriet 9 Oct
Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers Wat een lief gebaar ontvingen wij van de mama van Toontje en Ties. Dit zijn de slingers van vorig jaar, maar voor h… t.co/tZDUxwSCMU Reageer Retweet Favoriet 21 Sep
Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers Raphaël, wat hebben wij een mooie slinger voor jou mogen maken 😍! De kleuren van de letters passen zo mooi bij jouw… t.co/xfYBfjUrrM Reageer Retweet Favoriet 12 Sep


E-mailen
Instagram