ALTIJD IETS TE VIEREN ...

OVER ONS

Hartelijk welkom in de webwinkel van Slingerland Tekstslingers. De slingershop die, in ruim 14 jaar en met veel plezier al heel veel klanten blij heeft mogen maken met leuke en vooral unieke slingers, tekstslingers, naamslingers, letterslingers, geboorteslingers, verjaardagsslingers, feestslingers, vlaggenlijnen, interieurslingers, traktatie printables, en andere feestartikelen met naam.

Bijna al onze producten zijn door Lian uitgedacht met veel aandacht voor 'het unieke', de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en levensduur.

Dat veel mensen tevreden zijn is wel duidelijk als je de score van de klantenbeoordelingen bekijkt. Hier zijn wij super trots op.

Een slinger of feestartikel samenstellen is een feestje op zich, neem daar dus even de tijd voor en geniet alvast van de voorpret.

Onze producten kun je op twee manieren bestellen:

Maatwerk via een bestelformulier (je hebt namelijk invloed op hoe het er precies uit moet komen te zien)

Kant & klaar slingers via ons webwinkel systeem

Je bestelling is altijd vrijblijvend. Je ontvangt eerst een offerte met voorbeeld per e-mail. Het betreft in veel gevallen iets unieks wat naar jouw wens gemaakt zal gaan worden, vertel dus gerust wat je wensen zijn. Een bestelling is pas officieel als je akkoord gaat met de offerte.

Wij hebben niets op voorraad liggen. Er wordt pas geproduceerd als we je betaling ontvangen hebben. Ook moeten we altijd even onze planning checken om te zien of we kunnen voldoen aan de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en leveren alleen aan particuliere klanten.

Voor advies, vragen over je bestelling/offerteaanvraag of andere vragen staan we altijd voor je klaar, maar ook voor persoonlijke wensen op het gebied van versiering.

De keuze is reuze

Leestekens geen probleem 


Volg ons op Instagram

Mijn Twitter-tijdlijn

Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers Raphaël, wat hebben wij een mooie slinger voor jou mogen maken 😍! De kleuren van de letters passen zo mooi bij jouw… t.co/xfYBfjUrrM Reageer Retweet Favoriet 12 Sep
Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers Joepie, vandaag is Lynn officieel een tiener 🥳. Lynn leest iedere week de Donald Duck en dus mogen vandaag deze Dis… t.co/5pPUq6MkjW Reageer Retweet Favoriet 15 Jul
Slingerlandwinkel.nl
Slingerlandwinkel.nl @Leukeslingers Hoera Mees is jarig 🎉. Mees is een hele lieve meid met een beperking, waar ik drie keer in de week op pas. Een naam… t.co/WysMgPtTMN Reageer Retweet Favoriet 12 Jul


E-mailen
Instagram