ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Algemene leveringsvoorwaarden

Bestellingen worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag, geproduceerd en verstuurd. In erg drukke tijden kan dit maximaal 10 werkdagen duren, maar over het algemeen eerder. Hierbij houden we altijd rekening met de door u doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Er kunnen zich door wijziging van inkoopsprijzen altijd prijswijzigingen voordoen. Echter de prijzen op uw factuur zijn bindend.

Bestellingen die binnen vijf dagen niet betaald zijn worden verwijderd.

Mocht het zijn dat er een fabricagefout is gemaakt dan horen we dat graag van u en zullen we dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

De slingers zijn niet 100% bestand tegen invloeden van overmatig licht of zon en kunnen daardoor verkleuren.

De artikelen worden op verzoek en na uw akkoord gemaakt, dit houdt in dat u niet het recht heeft om de artikelen te retourneren of het door u betaalde bedrag terug te vorderen als u niet tevreden mocht zijn.

Bestellingen van losse onderdelen worden niet in behandeling genomen als u nog geen demontabele slinger van Slingerland Tekstslingers heeft. Dit om te voorkomen dat de door ons gemaakte onderdelen in elders gekochte slingers gebruikt gaan worden. Tevens is de kans aanwezig dat losse onderdelen van ons niet passen aan slingers die elders gekocht zijn.

Ieder artikel wordt aan de achterzijde voorzien van onze bedrijfsnaam.

Alle slingers en versiering die we maken worden niet brandwerend geïmpregneerd. Dit houdt in dat ze officieel niet in feestruimtes, cafés, kantines e.d. gebruikt mogen worden. Eventuele schade valt dan ook niet te verhalen op Slingerland Tekstslingers.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die ontstaan is tijdens de verzending. De producten worden verpakt in stevige enveloppen of doosjes.

In de aan u gestuurde bevestiging van de bestelling wordt u gevraagd de adresgegevens op de factuur te controleren en eventuele fouten door te geven. Deze adresgegevens worden gekopieerd op de adressticker. Mocht blijken dat de adresgegevens niet te kloppen zijn wij hier niet voor verantwoordelijk.

Post.NL  geeft aan dat  96,1 procent van alle zendingen aankomt op het juiste adres, wij zijn niet verantwoordelijk voor zendingen die niet blijken te zijn aangekomen daar we ieder poststuk van het juiste aantal postzegels (poststuk wordt digitaal gewogen) en de adresgegevens van de factuur voorzien. Indien uw bestelling niet kan worden bezorgd, omdat het adres niet bestaat of niet klopt, komt de bestelling normaal gesproken binnen 3 weken weer naar ons terug. Je hebt meer garantie wat betreft goede bezorging als je kiest voor bezorgen met een track en trace code.

Als een bestelling helemaal niet aangekomen blijkt te zijn ondanks dat de adresgegevens kloppen gaan we hierover met u in overleg om samen met u tot een passende oplossing te komen.

Bij aankoop van een PDF-bestand voor doe-het-zelf feestartikelen zijn wij niet aansprakelijk voor de afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk is van uw eigen printer en printerinstellingen. Wij leveren het PDF-bestand in de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze PDF-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van ons webwinkeladres.

We behandelen uw gegevens vertrouwelijk en stellen deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden. Uw gegevens worden zorgvuldig bewaard om, bij toekomstige bijbestellingen, de slinger terug te kunnen zoeken zodat we het juiste lettertype en kleur aan u kunnen leveren. Als u wenst dat uw gegevens verwijderd worden dient u dat zelf via e-mail aan te geven.

Als u een bestelling geplaatst heeft, betekent dit dat u akkoord gaat met de leveringsvoorwaarden.

E-mailen
Instagram