Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

Algemene leveringsvoorwaarden

Ben er zeker van dat wat je besteld ook echt de keuze van je kind is. Ik heb begrip voor de wispelturigheid van een kind, maar er kan niet meer gewisseld worden van thema nadat je van mij de factuur met het voorbeeld ontvangen hebt. Er staat van ieder product een voorbeeld in de webwinkel en alleen de naam en leeftijd daarvan wordt veranderd. 

Wil je wel van thema wisselen dan valt dat onder een nieuwe bestelling en dien je twee keer het verschuldigde bedrag te voldoen omdat ik alle benodigde werkzaamheden opnieuw moet doen.

Met het plaatsen van je bestelling geef je mij opdracht om voor jou aan het werk te gaan. Annuleren van je bestelling is dus alleen mogelijk binnen een uur na plaatsing.

De printables worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag gemaild. Dit zal altijd z.s.m. gebeuren en ik hou altijd rekening met de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Afhankelijk van de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum dient de betaling altijd binnen 3 werkdagen voldaan te zijn. Bestellingen die binnen vijf werkdagen dagen niet betaald zijn worden verwijderd.

Mocht het zijn dat er een fout is gemaakt in het bestand dan hoor ik dat graag en zal ik dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

Om mijn ontwerpen te beschermen voor commercieel gebruik worden de print-bestanden alleen geleverd met naam en leeftijd of een tekst die niet herhaaldelijk gebruikt kan worden erop

De print-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van mijn webwinkeladres. Ze mogen dan ook op geen enkele wijze worden doorverkocht.

Bij aankoop van een print-bestand voor doe-het-zelf vlaggenlijnen/traktaties ben ik niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen. Ik lever de printables altijd met een duidelijke handleiding erbij. Alle print bestanden zijn getest op resolutie en formaat alvorens ze in de webwinkel geplaatst zijn. 

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk en stel deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden. 

E-mailen
Instagram