Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

Algemene leveringsvoorwaarden

De printables worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag gemaild. In erg drukke tijden kan dit maximaal 2 werkdagen duren, maar over het algemeen eerder. Hierbij hou ik altijd rekening met de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Bestellingen die binnen vijf dagen niet betaald zijn worden verwijderd.

Mocht het zijn dat er een fout is gemaakt in het bestand dan hoor ik dat graag en zal ik dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

Om mijn ontwerpen te beschermen worden de printables alleen geleverd met naam en leeftijd erop. 

De PDF-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van mijn webwinkeladres.

De bestanden worden op verzoek en na jouw akkoord ontworpen, dit houdt in dat je niet het recht hebt om het door jouw betaalde bedrag terug te vorderen als je niet tevreden bent.

Bij aankoop van een PDF-bestand voor doe-het-zelf vlaggenlijnen/traktaties ben ik niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen. Ik lever het PDF-bestand altijd met een handleiding erbij. De diverse PDF bestanden zijn getest op resolutie en formaat alvorens ze in de webwinkel geplaatst zijn. 

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk en stel deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden. 

Als je akkoord bent met de factuur en het voorbeeld van je bestelling, betekent dit dat je akkoord gaat met de leveringsvoorwaarden.

E-mailen
Instagram