Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar!

Algemene leveringsvoorwaarden

Bestellingen worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag, geproduceerd en verstuurd. In erg drukke tijden kan dit maximaal 5 werkdagen duren, maar over het algemeen eerder. Hierbij hou ik altijd rekening met de door jou doorgegeven uiterlijke leverdatum.

Er kunnen zich door wijziging van inkoopsprijzen altijd prijswijzigingen voordoen. Echter de prijzen op je factuur zijn bindend.

Bestellingen die binnen vijf dagen niet betaald zijn worden verwijderd.

Mocht het zijn dat er een fabricagefout is gemaakt dan hoor ik dat graag en zal ik dat zeer snel rechtzetten. Kleuren die op de site staan kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit valt niet onder een fabricagefout.

De slingers zijn niet 100% bestand tegen invloeden van overmatig licht of zon en kunnen daardoor verkleuren.

De artikelen worden op verzoek en na jouw akkoord gemaakt, dit houdt in dat je niet het recht hebt om de artikelen te retourneren of het door jouw betaalde bedrag terug te vorderen als je niet tevreden bent.

Bestellingen van losse onderdelen worden niet in behandeling genomen als je nog geen demontabele slinger van Slingerland Tekstslingers hebt. Dit om te voorkomen dat de door mij gemaakte onderdelen in elders gekochte slingers gebruikt gaan worden. Tevens is de kans aanwezig dat losse onderdelen van Slingerland niet passen aan slingers die elders gekocht zijn.

Ieder product wordt aan de achterzijde of op een andere onopvallende plek voorzien van mijn bedrijfsnaam of URL.

Alle slingers en versiering die ik maak worden niet brandwerend geïmpregneerd. Dit houdt in dat ze officieel niet in feestruimtes, cafés, kantines e.d. gebruikt mogen worden. Eventuele schade valt dan ook niet te verhalen op Slingerland Tekstslingers.

Ik ben niet verantwoordelijk voor schade die ontstaan is tijdens de verzending. De producten worden verpakt in stevige enveloppen of doosjes.

In de aan jou gestuurde offerte van de bestelling wordt gevraagd de voorbeelden en adresgegevens te controleren en eventuele fouten door te geven. De adresgegevens worden gekopieerd op de adressticker. Mocht blijken dat het voorbeeld en/of de adresgegevens niet kloppen ben ik hier niet voor verantwoordelijk.

Post.NL  geeft aan dat  96,1 procent van alle zendingen aankomt op het juiste adres, ik ben niet verantwoordelijk voor zendingen die niet blijken te zijn aangekomen daar ik ieder poststuk van het juiste aantal postzegels (poststuk wordt digitaal gewogen) en de adresgegevens van de factuur voorzie. Indien je bestelling niet kan worden bezorgd, omdat het adres niet bestaat of niet klopt, komt de bestelling normaal gesproken binnen 3 weken weer naar mij terug. Je hebt meer garantie wat betreft goede bezorging als je kiest voor bezorgen met een track en trace code.

Als een bestelling helemaal niet aangekomen blijkt te zijn ondanks dat de adresgegevens kloppen ga ik hierover met je in overleg om samen tot een passende oplossing te komen.

Bij aankoop van een PDF-bestand voor doe-het-zelf feestartikelen/traktaties ben ik niet aansprakelijk voor de afdruk en afdrukkwaliteit aangezien deze afhankelijk zijn van je eigen printer en printerinstellingen. Ik lever het PDF-bestand altijd met een handleiding erbij. De diverse PDF bestanden zijn getest alvorens ze in de webwinkel geplaatst zijn. De PDF-bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en worden altijd voorzien van ons webwinkeladres.

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk en stel deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden. Je gegevens worden zorgvuldig bewaard om, bij toekomstige bijbestellingen, de slinger terug te kunnen zoeken zodat ik het juiste lettertype en kleur kan leveren. Als je wenst dat je gegevens verwijderd worden dient je dat zelf via e-mail aan te geven.

Als je een bestelling geplaatst hebt, betekent dit dat je akkoord gaat met de leveringsvoorwaarden.

E-mailen
Instagram