ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Stel zelf je persoonlijke slinger met naam of tekst samen


Wat goed dat je ons gevonden hebt. 

Als je juist niet op zoek bent naar een standaard slinger, maar naar een persoonlijke en unieke tekst- of naamslinger voor een verjaardag, babyshowergeboorte, cake smash, huwelijk, jubileum, marktkraam, winkel of bijvoorbeeld een personeelsfeest, dan ben je bij Slingerland Tekstslingers op het juiste adres. 

Wij hebben een enorme keuze in maatwerk slingers en maken al 15 jaar voor iedere gelegenheid een unieke slinger met naam of tekst. Zelfs als de slinger die jij zoekt afwijkt van wat je op onze website tegenkomt is de kans vrij groot dat we je kunnen helpen. Aan creativiteit geen gebrek. 

Onze maatwerk slingers worden voor een deel met de hand gemaakt en het merendeel wordt geplastificeerd geleverd. Daarom zijn onze prijzen ook niet te vergelijken met de grote concurrenten die vaak niet geplastificeerd leveren. Dus wil je lang plezier hebben van je slinger of hem lang bewaren als aandenken, dan moet je bij ons zijn.

Doe inspiratie op in onze 

Bij Slingerland Tekstslingers bestel je jouw gepersonaliseerde slinger

Bij ons kun je terecht voor heel veel leuke, unieke en persoonlijke slingers. Alle tekst- en naamslingers die wij maken zijn door onszelf ontworpen, op de geboortewaslijn na, en ze worden door ons kleinschalig en gedeeltelijk handmatig geproduceerd. Omdat onze keuze zo uiteenlopend is, kun je altijd wel een slinger vinden die aansluit op jouw wensen en ook als dat niet zo is zijn wij wel zo creatief dat we iets voor je kunnen ontwerpen. Onze slingers zijn voor heel veel gelegenheden geschikt. Denk hierbij aan een slinger voor een verjaardag, babyshower, trouwerij, jubileum, reveal party, geboorte, opening van je winkel, een welkom-thuis slinger en ga zo maar door. Maak je feest compleet met onze feestartikelen. Een slinger met naam is altijd een grote verrassing voor diegene waar het op dat moment om gaat, maar ook met een tekstslinger kun je een leuke boodschap uitdragen. Heb je zelf niets te vieren, maar ben je op zoek naar een origineel cadeau, ook dan kunnen wij je van dienst zijn. Werk je als spreker en ben je op zoek naar een letterslinger die jouw tekst kracht bij zet? Ook dan moet je bij ons zijn. Jij beslist wat je wilt en wij maken het voor je. Onze jarenlange ervaring en creativiteit heeft al tot heel veel mooie producten geleid. Het merendeel van onze slingers wordt geplastificeerd geleverd waardoor je te maken hebt met kwalitatief hoogstaande producten, maar ook de papieren vlaggenlijnen zijn van goede kwaliteit. Ook voor ouders die het leuk vinden om zelf versiering en traktaties te knutselen, ontwerpen wij leuke bestanden. Je bestelt dan eenmalig een PDF-bestand en je kunt dit zo vaak uitprinten als je zelf wilt. Wij maken gebruik van veel bekende thema's, maar dat is niet altijd noodzakelijk om een leuk ontwerp voor je te maken. 

E-mailen
Instagram