ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Geboortewaslijn geplastificeerd


Deze geboorteslinger is speciaal voor Slingerland ontworpen door Ron Hos van Box33. We hebben er in de loop der jaren al heel veel mogen maken. De afbeeldingen variëren van 11 cm tot 27 cm hoog. De slinger wordt stevig geplastificeerd geleverd en blijft hierdoor heel lang mooi. Je kunt hem dus ook als naamslinger in de babykamer hangen........MEER WETEN?

Portfolio


Baby'tjes geboorteslinger geplastificeerd


Deze geboorteaankondiging is alleen verkrijgbaar bij Slingerland, je haalt er dus iets unieks mee in huis. Stevig geplastificeerde afbeeldingen +/- 20 cm hoog. Een leuke blikvanger!......MEER WETEN?

Portfolio


Jurkjes geboorteslinger geplastificeerd


Leuk hè, als je in verwachting bent van een meisje. Met deze geboorteslinger kondig je dat op een hele leuke manier aan en naderhand kun je de naamslinger op de kinderkamer hangen ter decoratie. De geplastificeerde afbeeldingen zijn 17 x 20 cm. Als begin en eind afbeelding kun je kiezen voor een jurkje zonder letter.......MEER WETEN?

Portfolio


Rompertjes geboorteslinger geplastificeerd


Een variant op bovenstaande slinger is de rompertjes slinger, we kunnen hem in twee verschillende uitvoeringen maken. Leuk voor een jongetje, maar zeker ook voor een meisje. De geplastificeerde rompertjes afbeeldingen zijn 19 x 20 cm. Als begin en eind afbeelding kun je kiezen voor een rompertje zonder letter........MEER WETEN?

Portfolio


Beschuit met muisjes geboorteslinger geplastificeerd


Hoe Hollands wil je het hebben, beschuit met muisjes. Wij maken er voor jou een mooie geboorteslinger van. De geplastificeerde beschuit afbeeldingen zijn 20 cm hoog. Als begin en eind afbeelding kun je kiezen voor een beschuit zonder letter....MEER WETEN?

Portfolio


Beren geboorteslinger geplastificeerd

 

Deze beren zijn door Lian getekend en kunnen in principe in nog meer kleuren gemaakt worden als dat we hier in de winkel hebben staan. De geplastificeerde beren zijn 19 x 19 cm. Als begin en eind afbeelding kun je kiezen voor een beer zonder letter.......MEER WETEN?

Portfolio


Cupcake geboorteslinger geplastificeerd


Bij een geboortefeest hoort gebak en daaruit is het idee van de cupcake-slinger ontstaan. We maken ze in het rose en blauw als geboorteslinger, maar je kunt ze ook in allerlei andere kleuren laten maken. De cupcakes worden stevig geplastificeerd en ze hebben verschillende maten, gemiddeld 23 cm hoog. Alle cupcakes zijn door Lian getekend........MEER WETEN?

Portfolio


Naambordjes-slinger geplastificeerd

Deze slinger-vorm is helemaal uitgedacht door Lian. De tekeningen zijn ook door haar gemaakt. Helaas hebben we er van deze nog niet veel mogen maken, maar we hopen dat dat zeker gaat komen, want ze zijn leuk, zeg nou zelf. De afbeeldingen worden stevig geplastificeerd en zijn +/- 22 cm hoog.......MEER WETEN?De zwangerschap en geboorte van een kindje zijn altijd spannende en voornamelijk ook leuke momenten. Tijdens de zwangerschap kun je er eens bij stil te staan of je een babyshower of gender reveal party wilt geven. Party's die in Nederland steeds meer ingeburgerd raken. 

Als de geboorte zich bijna aankondigt wil je alvast de geboorte versiering klaar hebben liggen, een naamslinger voor de baby, en daar kunnen onze geboorteslingers ook voor gebruikt worden.

Voor alle feestjes kunnen wij een passende slinger met naam maken dus 'try us'.

Hierboven zie je allerlei geboorte slingers met naam die je als geboorteaankondiging op kunt hangen. De meeste kun je ook naderhand ophangen op de slaapkamer als interieurslinger zodat je er nog wat langer plezier van hebt. Daarna niet weggooien natuurlijk want je zoon of dochter vind het vast leuk om die naamslinger later terug te zien.

Heb je er al eens aan gedacht om de ouders van de pasgeboren baby een kraamcadeau met naam te geven? Dus bijvoorbeeld een verjaardagsslinger voor de eerste verjaardag. Hoe leuk is dat! Één ding weet je zeker, je hebt een origineel kraamcadeau.

De rubrieken naamslingersletterslingersvlaggenlijnen en kant & klaar bevatten slingersuitvoeringen die ook als geboorte versiering gebruikt kunnen worden. Denk ook eens aan een slinger met naam als kraamcadeau.

Laten we ook de aanstaande opa en/of oma niet vergeten. Zij willen ook graag aan de buitenwereld laten weten dat er een kleinkind geboren is en of het nou een kleinzoon of kleindochter is, wij hebben allerlei slingers die daarop van toepassing zijn. 

In de rubriek kant & klaar vind je diverse slingers die je we maken als geboorteaankondiging voor opa's en oma's. Wil je liever een geplastificeerde opa en oma slinger helemaal zelf samenstellen, dat kan via de rubriek letterslingers.

E-mailen
Instagram