Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

FAQ:

- Hoe plaats ik een bestelling?

Onder iedere thema uitvoering van alle traktaties en vlaggenlijnen staat een bestelknop. Als je hierop klikt kom je in een nieuw venster bij het bestelformulier (zo heb je altijd de mogelijkheid om nog even terug te kijken in de webwinkel wat de juiste benaming van je keuze is zonder de ingevulde informatie te verliezen). Hier vul je alle benodigde gegevens in en vervolgens verstuur je het formulier. Hierna ontvang je vrijwel direct een bevestiging van je bestelling met een overzicht van wat je hebt ingevuld op het bestelformulier. Als je de bevestiging niet in je inbox ziet dan staat hij waarschijnlijk in je spam map.

- Ik heb geen bevestiging ontvangen

Helaas gebeurt het bij Microsoft e-mailadressen (hotmail, live, msn, outlook, enz) nog wel eens dat de bevestiging niet aankomt, ook niet in je spammap. Ik heb je bestelling dan wel ontvangen. Je mag altijd even contact opnemen om dit te verifiëren.

- Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op werkdagen tussen 9:00 u en 16:00 u worden de bestelling verwerkt en ontvang je meestal binnen 24 uur een factuur met een voorbeeld van de traktatie/vlaggenlijn. In deze email staan de betaalgegevens als je gekozen hebt voor het betalen via een overschrijving en als je gekozen hebt voor iDEAL dan staat in de mail een betaallink waarmee je de betaling via iDEAL kunt voldoen.

- Waarom betaal ik meer voor een nieuw thema ontwerp?

Een nieuw thema ontwerp maken neemt veel meer tijd in beslag dan een reguliere bestelling. Hier betaal je dus extra voor.

- Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je de factuur hebt ontvangen staan de bestanden al klaar voor verzending. Zodra ik je betaling ontvangen heb krijg je, op werkdagen tussen 9:00 u en 16:00 u, via email de bestanden aangeleverd inclusief een duidelijke handleiding.

- Mag ik ook kiezen voor een andere tekst op het print bestand?

Dat mag, maar alleen algemene teksten zoals bijvoorbeeld 'Happy Birthday' zijn niet toegestaan. Dit om te voorkomen dat het printbestand meerdere keren gebruikt kan worden of aan anderen doorgegeven kan worden. Alle bestanden die ik lever mogen ook niet gebruikt worden voor commercieel gebruik.

- Kan ik mijn printables ook door jullie laten printen?

Nee, deze service bied ik niet aan. Mocht je zelf niet de mogelijkheid hebben om te printen kun je de printables ook laten printen bij een copyshop e.d.

- Algemene handleiding voor het maken van de traktaties

De onderdelen kun je uitknippen of uitsnijden met een hobbymesje. Bij de tasjes, waar je een deel uit het handvat moet halen is een hobbymesje vaak handiger. Als er delen gevouwen moeten worden is het handig als je met een puntig (niet te scherp) voorwerp over de vouwlijn gaat. Doe dit langs een liniaal. Vouw dan alle onderdelen die gevouwen moeten worden voordat je de traktatie in elkaar zet. Er zijn diverse mogelijkheden om te lijmen, namelijk hobbylijm, dubbelzijdig hobbytape of een lijmroller (tip: de Pritt lijmroller)

- Printerinstelling

Print je PDF-bestand vanaf een computer met de printerinstelling op ‘ware grootte’ of bij de percentage optie op stand 100% (bij de instellingen van je printer kun je ook kiezen voor ‘passend’, doe dit niet want dan wordt de print te klein). Iedere printer is weer anders, maar de twee aangegeven keuzes moeten er zijn.

- Kan ik bij jullie ook andere printables laten ontwerpen?

Dat is zeker mogelijk. Ik heb heel wat jaren ontwerp ervaring en daar heb ik al veel klanten blij mee kunnen maken. Neem contact op en dan kunnen we het één en ander vrijblijvend bespreken.

E-mailen
Instagram