Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

Vlaggenlijn printables

Als aanvulling op de traktatie-bestanden die ik maak kun je bij mij ook PDF-bestanden bestellen waarmee je zelf een leuke thema vlaggenlijn kunt maken (altijd met vermelding van naam en leeftijd). Je ontvangt 5 bestanden van 5 verschillende vlaggetjes, 2 met naam, 2 met leeftijd en 1 met een bijpassend patroon. Je kunt deze zo vaak uitprinten als je wilt en eventueel dubbelzijdig. Zo maak je de vlaggenlijn zo lang als nodig is. De vlaggetjes zijn 27,5 cm hoog en 17 cm breed. 

Prijs gepersonaliseerde vlaggenlijn (5 versch. PDF-bestanden) éénmalig: €14,95 (print daarna zo vaak je wilt)

Bij een bestelling van een bestaand ontwerp in het weekend, wat in hetzelfde weekend geleverd moet worden, wordt €5,- extra in rekening gebracht.

Een nieuw ontwerp wat nog niet op deze pagina staat (met eventueel jouw eigen afbeelding(en)) kost €21,95. Nieuwe ontwerpen worden alleen op werkdagen gemaakt.

 WAT HEB JE NODIG:

- wit A4 papier

- kleurenprinter

- schaar of hobbymes

- liniaal

- rilpen of ander stomp voorwerp

- lijm, smal dubbelzijdig hobbytape of een Pritt lijmroller

- koord of dun touw


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger Bing BunnyBing Bunny


Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger Buurman & BuurmanBuurman & Buurman


Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger Brandweerman SamBrandweerman Sam


Doe het zelf Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger Brawl StarsBrawl Stars


Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger FrozenFrozen


Maak zelf je vlaggenlijn naamslinger panterprint kleurPanterprint kleurWelk thema mis jij hier nog? Ik maak vrijblijvend een ontwerp, dus vraag het gewoon. Vind ik alleen maar leuk! 

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je op korte termijn de factuur met voorbeeld en betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling krijg je de bestanden via e-mail aangeleverd, inclusief een handleiding.
Maak zelf je slinger met deze leuke puntvlaggen. Dit is een leuke aanvulling op de thema-verjaardag van je kind. Hoe groot je huis of feestzaal ook is, je kunt de vlaggenlijn zo lang maken als je wilt want je kunt deze bestanden zo vaak uitprinten als je wilt. Deze vlaggenlijn printables kunnen ook ontworpen worden voor andere feestelijkheden. Denk hierbij aan een babyshower, een gender reveal party, een jubileum, enz. Verras je collega bijvoorbeeld met een leuke gepersonaliseerde slinger. Er zijn zoveel toepassingen te verzinnen en ik ontwerp het graag voor je. Het maken van de slinger is echt niet moeilijk, dat kan iedereen.

E-mailen
Instagram