Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar!

 Doe-het-zelf bellenblaas-wikkel PDF-bestandMet deze chips wikkels, van 7 cm breed en 11 cm hoog, kun je zelf je bellenblaas traktatie maken. Ze worden geleverd als PDF-bestand (altijd inclusief naam en leeftijd) zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. 


Prijs PDF-bestand éénmalig: €5,99 (dit is inclusief de standaard tekst met naam en leeftijd en je kunt het zo vaak printen als je wilt)

Aanpassingen qua tekst of lay-out van een bestaand ontwerp éénmalig €2,- extra. 

Bij een bestelling van een bestaand ontwerp in het weekend, wat in hetzelfde weekend geleverd moet worden, wordt €4,- extra in rekening gebracht.

Een nieuw ontwerp wat nog niet op deze pagina staat (met eventueel jouw eigen afbeelding(en)) kost €9,50. Nieuwe ontwerpen worden alleen op werkdagen gemaakt.

Er staan vier wikkels op één PDF

Wat heb je nodig om de wikkels te maken:

  • Stevig wit papier A4 (ik adviseer 120 gr, 160 gr)
  • Kleurenprinter
  • Schaar of hobbymesje
  • eventueel dun lamineerfolie en lamineerapparaat
  • Lijm 


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Bellenblaas wikkel zelf maken Barbie DreamtopiaBarbie Dreamtopia


Bellenblaas wikkel zelf maken Bing BunnyBing Bunny


Bellenblaas wikkel zelf maken Paw PatrolPaw Patrol


Bellenblaas wikkelWoezel en PipWelk thema mis jij hier nog? Ik maak vrijblijvend een ontwerp, dus vraag het gewoon. Vind ik alleen maar leuk! Geef ook even aan om welke traktatie het gaat.

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je op korte termijn de factuur met voorbeeld en betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling krijg je de bestanden via e-mail aangeleverd, inclusief een handleiding.


<TERUG

E-mailen
Instagram