ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Doe-het-zelf traktatie pringles wikkel (PDF-bestand) 

Traktatie pringles wikkel


Wij ontwerpen Pringles wikkels die we aanleveren als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. 

We hebben diverse thema's in ons assortiment........MEER WETEN?

Doe-het-zelf traktatie chips zakje (PDF-bestand)

traktatie chips zakje


Wij ontwerpen deze chips zakjes voor je en ze worden geleverd als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je ze zo vaak uit kunt printen als je wilt. Je kunt er een uitdeelzakje chips in stoppen of een andere traktatie. Hou er wel rekening mee dat wat je erin stopt verpakt is, anders kun je vlekjes in je doe-het-zelf chips zakje krijgen........MEER WETEN?


Doe-het-zelf traktatie bakje laag (PDF-bestand)

Buurman en Buurman traktatie bakje popcornbakje


Wij ontwerpen deze popcorn-bakjes en ze worden geleverd als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak uitprinten als je wilt. Het in elkaar zetten kan iedereen........MEER WETEN?

Doe-het-zelf traktatie bakje hoog (PDF-bestand)

Frozen traktatie bakje hoog popcorn bakje


Wij ontwerpen dit popcorn-bakje met naam en leeftijd en het wordt geleverd als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het in elkaar zetten kan iedereen.........MEER WETEN?

Doe-het-zelf traktatie tasje (PDF-bestand)

Traktatie tasje


Het tasje wat wij voor je ontwerpen, wordt geleverd als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. We hebben momenteel een aantal thema's in ons assortiment.......MEER WETEN?

Doe-het-zelf traktatie zakje (PDF-bestand)

Traktatie zakje


Het zakje wat wij voor je ontwerpen, wordt geleverd als PDF-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. We hebben diverse thema's in ons assortiment.......MEER WETEN?

Doe-het-zelf taartpunt-doosje traktatie (PDF-bestand)

traktatie taartpunt doosje


Wel eens een taart gemaakt taartpunt traktaties doosjes? Moet je echt eens een keer doen. Met twaalf doosjes maak je de taart compleet en mochten er meer doosjes nodig zijn dan zet je deze op de taart. Wij leveren het op maat ontworpen PDF-bestand wat je zo vaak uit kunt printen als je wilt........MEER WETEN?

E-mailen
Instagram