Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar! 

 


***** Wil je wat eindresultaten van klanten zien, klik HIER *****

Pringles wikkel traktatie printables (zelf printen)

Traktatie pringles wikkel printable maak zelf je traktatie chips wikkel


Wil jij zelf de traktatie maken en Pringles wikkels printen en eenvoudig om de 8,5 cm hoge busjes (40 gr) doen? Dan ontwerp ik die graag voor je met naam en leeftijd en een leuk (bekend) thema. Deze lever ik dan aan als print-bestand zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. Dus maak zelf je traktatie!

Ik heb diverse thema's in het assortiment.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Chips wikkel traktatie printables (zelf printen)

Maak zelf je traktatie chips wikkel printable gepersonaliseerd trakteren


Ben je op zoek naar een printables traktatie die heel gemakkelijk zelf te maken is en toch een heel leuk persoonlijk tintje heeft? Ik maak deze chips wikkels in allerlei (bekende) thema's, die ik aan je lever als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je het zo vaak uit kunt printen als je wilt. Ze passen om de uitdeelzakjes chips of popcorn.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Chips zakje traktatie printables (zelf printen)

Maak zelf je traktatie printable chips zakje gepersonaliseerd trakteren


Ik ontwerp deze traktatie chips zakjes met allerlei (bekende) thema's en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd). Je kunt ze zo vaak uitprinten als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je chips traktatie maken. Je kunt er een uitdeelzakje chips (40gr) in stoppen of verpakte snoepjes.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Puntzak traktatie printables (zelf printen)

maak zelf je traktatie frietzak puntzak snoepzak printable


Deze puntzakken zijn nieuw in het assortiment van Slingerland. Dit is een multifunctionele traktatie, want je kunt hier van alles in stoppen. En niet te vergeten, erg gemakkelijk te maken. De puntzak wordt geleverd als print-bestand zodat je het zo vaak kunt printen als je wilt.

Ze zijn in diverse thema's leverbaar, net zoals de andere traktatie printables.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Snoepzak label traktatie printables (zelf printen)

Snoepzak label etiket zelf je traktatie bedankje maken


Ga jij zelf snoepzakjes maken of ga je een leuk bedankje maken voor de bezoekers van je bruiloft, babyshower of jubileum? 

Ik zorg voor een mooi print-bestand van een label! Het label wordt voor traktaties altijd geleverd met naam en leeftijd. Voor andere gelegenheden kan de tekst aangepast worden.

Zakjes lever ik niet, maar ik zorg wel dat het formaat van het label past op jouw zakjes die jij hebt of aan wilt gaan schaffen. Flexibiliteit dus!

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN


Traktatie Waterfles wikkel printables (zelf printen)

Waterfles wikkel zelf maken waterfles etiket printable


Waterflesjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ook voor dit soort maatwerk wikkels kun je bij Slingerlandwinkel terecht voor een print-bestand. De standaard maat van de wikkel is 22 x 6 cm, maar dat kan op verzoek aangepast worden.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN


 Pakjes wikkel traktatie printables (zelf printen)


Pakjes drinken trakteren met een leuke thema wikkel eromheen is toch wel heel erg leuk. Heel eenvoudig zelf te maken met de leuke printables die ik lever. Deze traktatie is voor alle leeftijden te gebruiken, van de peuter speelzaal tot aan tieners. Van Roosvicee tot Taksi.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie doosje open printables (zelf printen)

Printable doosje open maak zelf je traktatie frietbakje printbestand


Deze printables voor open traktatie doosjes worden voor je ontworpen met een leuk (bekend) thema en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) zodat je ze zo vaak uit kunt printen als je wilt. Hiermee kun je dan zelf je traktatie maken. Ze lijken op de McDonald's frietbakjes. Je kunt er van alles in stoppen om te trakteren.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie bakje laag printables (zelf printen)

traktatie zelf maken bakje popcornbakje printable printbestand


Ik ontwerp deze printables voor popcorn-bakjes met allerlei bekende thema's en ze worden geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak uitprinten als je wilt. Hiermee maak je dan zelf je traktatie. Het in elkaar zetten kan iedereen.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie bakje hoog printables (zelf printen)

traktatie zelf maken bakje popcorn bakje printable print-bestand


Ik ontwerp deze printable popcorn-bakjes met naam en leeftijd met allerlei (bekende) thema's en het wordt geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Je eigen DIY traktatie. Het in elkaar zetten kan iedereen.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie tasje printables (zelf printen)

Traktatie tasje zelf maken printable print-bestand


Het printables tasje wat ik voor je ontwerp met allerlei bekende thema's, wordt geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. Maak zelf je gepersonaliseerde traktatie. Ik heb momenteel een aantal leuke thema's in ons assortiment.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Traktatie zakje printables (zelf printen)

Traktatie zakje printable zelf maken met naam print bestand


Het printable zakje wat ik voor je ontwerp, wordt geleverd als print-bestand (altijd met naam en leeftijd) en je kunt het zo vaak printen als je wilt. Het uitknippen/snijden vergt iets meer handigheid, maar het in elkaar zetten kan iedereen. DIY traktatie, met je eigen naam. Ik heb diverse thema's in ons assortiment.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

 Traktatie koffertje printables (zelf printen)

traktatie zakje koffertje snoepzak printable printbestand maak zelf je traktatie


Deze printable doet je gelijk denken aan een koffertje en is erg leuk om als traktatie te maken. Het vergt iets meer handigheid om dit te maken. Als je goed overweg kan met een hobby mesje dan kom je een heel eind, echter is het met een schaar ook te doen. Het in elkaar zetten is zeer eenvoudig.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Taartpunt-doosje traktatie printables (zelf printen)

traktatie taartpunt doosje printable zelf maken taart print-bestand


Wel eens een taart gemaakt van printable taartpunt traktaties doosjes? Moet je echt eens een keer doen. Met twaalf doosjes maak je de taart compleet en mochten er meer doosjes nodig zijn dan zet je deze op de taart. Ik lever een op maat ontworpen print-bestand wat je zo vaak uit kunt printen als je wilt en hiermee maak je dan je eigen traktatie taart.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Knijpfruit traktatie printables (zelf printen)

Printable knijpfruit wikkel zelf maken


Knijpfruit, een leuke gezonde traktatie voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterschool. Ik ontwerp graag een gepersonaliseerde wikkel voor je met een leuk thema. Het print-bestand wordt altijd voorzien van een naam en leeftijd.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Bellenblaas traktatie printables (zelf printen)

Printable bellenblaas etiket wikkel zelf maken gepersonaliseerd


Voor de kleintjes onder ons, die bellenblazen zo enorm leuk vinden, ontwerp ik ook printable bellenblaas wikkels. Deze kun je eventueel dun plastificeren als je graag wilt dat ze mooi blijven tijdens het gebruik.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

 


Deze traktatie is echt erg leuk voor peuters en eventueel ook voor kleuters. Je hoeft er niet perse een rijstwafel in te doen, het kan ook een andere koek zijn. Leuk om uit te delen op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of in de kleuterklas.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Rozijntjes traktatie printables (zelf printen)


Voor de kleine dreumesjes, die rozijntjes altijd lekker vinden, ontwerp ik ook print bestanden voor rozijntjes wikkels. Leuk om uit te delen op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Lekker creatief freubelen voor de verjaardag van je kindje.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Trakteren op school

Op de meeste kinderdagverblijven en basisscholen mogen kinderen trakteren als ze jarig zijn. Vaak is dit een zelf gemaakte traktatie met snoep of fruit. De traktatie kan ook een zakje chips bevatten of een pakje koekjes of een cup cake. Weet je echt niet wat je je kind moet laten trakteren, maar je wilt het wel zelf knutselen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Kinderen vinden het heel leuk als hun traktatie gemaakt is met een bepaald thema. Dat kan een bekend thema zijn, maar hoeft natuurlijk niet. Welke optie je ook kiest, ik ontwerp de printable voor je. Knutselen met je kind is erg leuk en daar lever ik graag een bijdrage aan. Ik heb traktaties voor jongens en voor meisjes in de webwinkel staan. Zoek je een thema wat nog niet in de webshop staat, vul dan hier het formulier in. De kans is groot dat ik het voor je kan ontwerpen. De coronaproof traktaties zijn erg in trek, dus bestel op tijd!

Trakteren bij andere gelegenheden

Ook voor een andere gelegenheid dan een verjaardag kun je een traktatie laten maken. Denk hierbij aan een babyshower, een gender reveal party, als er een broertje of een zusje geboren is, enz. In principe is overal wel een mouw aan te passen en met mijn creativiteit komen we zeker tot een leuk ontwerp.

Trakteren op je werk

Ook op werk is het leuk om te trakteren. Op je eerste of laatste werkdag of je verjaardag. Als je een werk jubileum viert. Ga je met pensioen bijvoorbeeld, ook dan is het leuk om je collega's een lekkernij voor te schotelen. Mijn traktatie-ontwerpen die je hierboven ziet zijn gericht op kinderen, maar kunnen natuurlijk ook met een passend thema gemaakt worden zodat jij ze aan volwassenen kunt trakteren. Kwestie van een beetje creatief denken.

E-mailen
Instagram