Printen...knippen...vouwen...plakken...klaar!

Doe-het-zelf knijpfruit-wikkel PDF-bestandKnijpfruit, een gezonde traktatie voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterklas. 

Met deze wikkels, van 11,5 cm hoog en 10,5 cm breed, kun je zelf je knijpfruit traktatie maken. Ze worden geleverd als PDF-bestand (altijd inclusief naam en leeftijd) zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. De wikkels passen op knijpfruit van Jumbo eigen merk, AH eigen merk en Servero. Allen met de kleine dop. 

Prijs PDF-bestand éénmalig: €5,99 (dit is inclusief de standaard tekst met naam en leeftijd en je kunt het zo vaak printen als je wilt)

Aanpassingen qua tekst of lay-out van een bestaand ontwerp éénmalig €2,- extra. 

Bij een bestelling van een bestaand ontwerp in het weekend, wat in hetzelfde weekend geleverd moet worden, wordt €4,- extra in rekening gebracht.

Een nieuw ontwerp wat nog niet op deze pagina staat (met eventueel jouw eigen afbeelding(en)) kost €9,50. Nieuwe ontwerpen worden alleen op werkdagen gemaakt.

Er staat één wikkel op de PDF

Wat heb je nodig om de wikkels te maken:

  • Stevig wit papier A4 (ik adviseer 120 gr, 160 gr)
  • Kleurenprinter
  • Schaar 
  • Lijm of plakband


Klik op de abeeldingen voor een vergroting

Maak zelf je traktatie knijpfruit wikkel Bumba printableBumbaMaak zelf je traktatie knijpfruit wikkel Baby Shark printableBaby Shark


Maak zelf je traktatie knijpfruit wikkel Unicorn printableUnicorn


Welk thema mis jij hier nog? Ik maak vrijblijvend een ontwerp, dus vraag het gewoon. Vind ik alleen maar leuk! Geef ook even aan om welke traktatie het gaat.

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je op korte termijn de factuur met voorbeeld en betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling krijg je de bestanden via e-mail aangeleverd, inclusief een handleiding.


<TERUG

E-mailen
Instagram