ALTIJD IETS TE VIEREN ...

05.05.2019

Baby shower, een beetje van jezelf en een beetje van Slingerland

Een babyshower is een feest wat overgewaaid is uit Amerika. Het is de bedoeling dat de aanstaande moeder tijdens dit feest in het zonnetje gezet wordt door familie en vrienden en dit vindt plaats voordat de baby geboren is en vaak ook onverwacht. Het is wel een typische vrouwen aangelegenheid. Er wordt gezorgd voor leuke kadootjes, versiering, versnaperingen, spelletjes en natuurlijk wordt er lekker veel gekletst. Het is ook erg leuk om door middel van foto’s en filmpjes de tijd op te halen van voordat de aanstaande moeder zwanger werd.

Baby_Shower_Ideas_3.jpg
Ga je een babyshower organiseren en zoek je nog wat leuke versiering?
Als je wat onderzoek via internet doet, vindt je zo een aantal schattige ideeën voor babyshower-decoratie. We weten allemaal dat versieren een belangrijk onderdeel is van een babyshower, omdat het de toon zet voor het feest. Je voelt je echt goed wanneer de gasten arriveren en enthousiast beginnen over de babyshower versieringen die je hebt gekozen voor het feest?
Er zijn een heleboel leuke, makkelijk ideeën die je kunt gebruiken als babyshower-versiering. Een leuke manier, om te beginnen, is  het gebruiken van lege potjes babyvoeding voor kaarsen die je overal plaatst in de ruimte. Dit werkt goed omdat kaarslicht zowel warm als uitnodigend is. Ook kun je een waslijn in de ruimte hangen waar je luiers aan vast maakt of rompertjes, washandjes en andere nuttige baby-artikelen die de aanstaande moeder dan mee naar huis kan nemen aan het einde van het feest.
Bij Slingerland Tekstslingers kun je ook allerlei leuke versiering bestelling die toepasselijk kan zijn bij een babyshower. Denk hierbij aan een vlaggenlijn, bedrukt met toepasselijke korte teksten en afbeeldingen. Een geplastificeerde tekstslinger, met bijvoorbeeld als tekst; EEN BABY OP KOMST.

Vlaggenlijn_Boy_Girl.jpg
Maak een leuke feest’snoep’tafel.
Een leuk middelpunt van zo’n tafel kan een luiertaart zijn, dat staat al gelijk lekker feestelijk. Luiertaarten kun je op veel plaatsen laten maken maar je kunt natuurlijk ook zelf wat ideetje zoeken via internet en het zelf doen. Wat ook een leuk idee is voor op de tafel is een babybadje met daarin kleine ballonnetjes en bad eendjes. Als je al weet of het een jongetje of een meisje wordt doe je dat met rose of blauw, weet je het niet dan kun je kiezen voor beide kleuren. Vul wat minibabyflesjes met kleine snoepjes en maak er leuke etiketjes op. Je kunt dergelijke flesjes ook gebruiken als kleine bloemenvaasjes. Maak of koop cupcakes met leuke baby dingetjes erop. Koop een paar fopspenen en gebruik deze als servethouders. Een paar katoenen luiers kunnen dienst doen als placemat. En zo kun je zelf wellicht ook nog wel een paar leuke dingen verzinnen.
Het leukste is als je zoveel mogelijk spullen gebruikt die de aanstaande moeder aan het einde van de babyshower mee naar huis kan nemen en kan gaan gebruiken als de baby geboren is. Daarnaast is het erg leuk om met alle aanwezigen een gezamenlijk cadeau te verzinnen. Dit kan een cadeau-mand zijn met allerlei spulletjes die bruikbaar zijn voor de baby. Een onderdeel daarvan zou kunnen zijn een geboorteslinger van Slingerland en allerlei andere geboorteversiering, kleding, leuke boeken, enz. Vergeet ook de aanstaande moeder/ouders niet hierbij. Geef hen een leuke waardebon om na de geboorte van de kleine er een keer een dagje lekker op uit te kunnen gaan.
Kortom, steek de hoofden bij elkaar, struin internet af en maak plannen. Een babyshower kan een ontzettend leuk feestje zijn.

Voor sfeerplaatjes en ideeën kun je ook hier terecht; Pinterest babyshower bord

Mocht je zelf leuke ideetjes willen delen met anderen, schroom dan niet en plaats een reactie onder deze blog.

Lian - 14:04 @ Baby shower | Een opmerking toevoegen

04.05.2019

Van voorbeeld tot slinger

Je krijgt wat u vraagt, dat is een motto van Slingerland Tekstslingers.
Als je namelijk besluit om een slinger bestelling te plaatsen, dan is deze altijd onder voorbehoud.
We sturen je altijd eerst een prijsopgave met daarop een voorbeeld van hoe het product er uit komt te zien. Op die manier kun je eerst bekijken of je nog iets wilt veranderen of dat je helemaal tevreden bent. Pas als je akkoord gaat is de bestelling officieel.

tekstslinger naamslinger letterslinger.jpg

De bovenste afbeelding is het voorbeeld van een naamslinger zoals het op de offerte komt te staan, daaronder zie je de foto van de slinger als hij klaar is en de onderste foto geeft weer hoe de letterversiering geworden is. Dit is een letteroptie waarmee je de naam kunt laten versieren.
Een heel reëel beeld dus.

Je krijgt dus wat je vraagt!

Lian - 20:51 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Pimp je kamer met een interieur letterslinger

Of kies een slinger voor je kantoor, kinderkamer, babykamer, slaapkamer, noem maar op. Voor iedere ruimte is wel een leuke toepasselijke tekst te bedenken.
Interieur slingers vrolijken je huis op en stralen een boodschap uit naar iedereen die hem leest. Wat dacht je van ‘kom je bij me zitten‘ boven je bank, of ‘Good Night‘ boven je bed, ‘Sweet little Girl‘ op de kamer van je dochter of ‘Have a wonderful Day‘ in je hal.

NOËL CHRISTMAS KERST - MERRY CHRISTMAS - AUTUMN - NETWERKEN IS NET WERKEN - LIFE IS A JOURNEY -HOME IS WHERE THE HEART IS - OOST WEST THUIS BEST - YOU LOOK LOVELY TODAY - THERE’S NO PLACE LIKE HOME - JE T’AIME - YOU ARE MY SUNSHINE

tekstslinger zwart woordslinger thumbnail.jpg

OH HAPPY DAY - LET’S CUDDLE - YOU MAKE ME HAPPY - SWEET LITTLE BOY- HAPPINESS - ALLES IS LIEFDE - YOURS & MINE - MAKE MY DAY - HOME SWEET HOME - IK BEN BLIJ MET JOU.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Weet jij nog een leuke? Geef dan een reactie op dit blog of laat gewoon je interieur slinger met jou tekst maken bij Slingerland Tekstslingers.
Dus niet alleen voor naamslingers en geboorteslingers kun je bij Slingerland terecht maar ook voor slingers voor je interieur.

Lian - 17:53 @ Slinger ideeën | Een opmerking toevoegen

03.05.2019

Heb jij wel eens op ‘Cake Smash’ gezocht in een zoekmachine?

Moet je eens doen, dan krijg je leuke foto’s te zien, daar gaat je hart van smelten.

De Cake Smash is overgewaaid uit Amerika. Het is een fotoshoot van je zoon of dochter en die fotoshoot wordt een tijdje voor de eerste verjaardag gemaakt. Vervolgens kun je deze foto’s dan gebruiken voor de uitnodiging voor de eerste verjaardag of voor een afbeelding die op de verjaardagstaart komt en natuurlijk kun je van de foto’s een heel leuk fotoboek samenstellen om te bewaren voor later.
Je kindje komt in een setting te zitten waarbij een grote mooie taart of cake centraal staat. Hij of zij mag al zittend bij die taart lekker zijn gang gaan en van de taart snoepen of ermee spelen, al dan niet met een voorwerp, zoals bijvoorbeeld een grote houten lepel, in de hand. Je kunt je voorstellen dat hier hele smakelijke plaatjes van te schieten zijn.

Veel fotografen zijn op dit soort shoots ingesteld en gebruiken daar allerlei accessoires en versiering voor. Denk ook eens goed na over de kleding die je zoon of dochter gaat dragen, want dat heeft ook veel invloed op hoe de foto’s eruit komen te zien. Vaak worden de kleuren van de spulletjes om het kind heen aangepast op de kleuren van de kleding of andersom.

2018-04-12 08.50.59.jpg

Slingerland Tekstslingers kan hierin ook iets voor je betekenen. Wij worden steeds vaker door ouders of fotografen hierin betrokken. Wij zijn namelijk in staat om allerlei vormen van Cake Smash slingers te maken die passen bij het totaalplaatjes van de fotoshoot. Vaak heb je ruim van te voren al ‘besproken met’ of ‘in je hoofd een idee’ van hoe het eruit moet komen te zien en dat geeft ons de mogelijkheid om een mooie slinger te ontwikkelen of samen te stellen die hierbij past. In de bijna 13 jaar, dat wij slingers op maat maken, hebben wij al heel veel ervaring opgedaan.Betrek ons dus gerust in dit proces. Neem eens een kijkje in onze webshop, daar staan al enorm veel slingers in die wij zelf hebben ontworpen en uitgewerkt. Varianten hierop zijn altijd bespreekbaar. Neem gerust contact op. Wij zijn ook in staat om je van te voren een voorbeeld van de slinger te laten zien zodat je ziet hoe de slinger er ongeveer uit komt te zien.

Wij zijn dus erg benieuwd naar jouw ideeën over de Cake Smash die jullie voor ogen hebben voor je kindje. Dat het een feestje gaat worden dat is iets wat zeker is. Alvast heel veel plezier.

Lian - 21:44 @ Levensgebeurtenissen | Een opmerking toevoegen


E-mailen
Instagram