ALTIJD IETS TE VIEREN ...

A4 leeftijdsbord geplastificeerd

Het betreft een doorschijnend geplastificeerd A4 bord met daarin een afbeelding, een cijfer en versiering. Bovenin het bord komen twee metalen oogjes zodat je de mogelijkheid heeft om het op verschillende manieren op te hangen. 

Afbeeldingen hebben wij van enorm veel thema's zoals, Buurman & Buurman, Brandweerman Sam, Fortnite, Frozen, Minions, voetbal, Little Pony, Sesamstraat, Superhelden, Hello Kitty, Super Mario, Bumba, maar ook afbeeldingen die niet thema gebonden zijn maar wel heel erg leuk.

 


A4-leeftijdsbord onbelijnd cijfer €5,00

A4-leeftijdsbord belijnd cijfer €5,50

A4-leeftijdsbord schaduw cijfer €6,00


Onze lettertypes (klik op de afbeelding voor een vergroting en maak je keus):

Onze kleuren en versiering (klik op de cirkel voor een vergroting en maak je keus):
Onze afbeeldingen (klik op de cirkel voor een vergroting en maak je keus):

Zoek je thema afbeeldingen die hier niet bij staan, neem dan even contact met ons op, wij hebben al vaak aan dit soort verzoeken kunnen voldoen.

 

A4 tekstbord geplastificeerd

Een A4 tekstbord is een geplastificeerd wit bord met een korte tekst en een bijpassende thema afbeelding die je kunt kiezen uit bovenstaande afbeeldingen (of je levert zelf een afbeelding(en) aan).

Het bord kan zowel liggend als staand gemaakt worden en wordt altijd geplastificeerd geleverd. Een dergelijk bord is voor vele doeleinden toepasbaar. Aan de bovenkant komen er twee metalen oogjes in wat je de gelegenheid geeft om het bord op allerlei manieren te bevestigen.

Prijs A4-tekstbord €6,95

Zie hieronder wat voorbeelden 

E-mailen
Instagram